ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Nεκρός σε δύσβατη περιοχή - Τα στοιχεία "δείχνουν" τον Γερμανό αγνοούμενο

0

Στο σημείο, μεταξύ άλλων βρέθηκε και η ταυτότητα του 53χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές αυτή την ώρα για εντοπισμό πτώματος, σε δύσβατη περιοχή κοντά στο Ζαρό.

Να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό στην περιοχή αγνοείται ο 53χρονος Γερμανός ορειβάτης, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Καμαραϊκό Σπήλαιο, στις νότιες πλαγιές του Ψηλορείτη.

Τη σορό, σύμφωνα με πληροφορίες εντόπισε μέσα στο φαράγγι Βοριζίων, ομάδα περιπατητών που ενημέρωσε τις αρχές. Πρόκειται για Γερμανούς ορειβάτες που είχε φέρει η οικογένεια του αγνοούμενου προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο νεκρός έπεσε από ύψος αλλά ακόμα εκκρεμεί η ακριβής διαδικασία. Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση και γενικότερα η σορός ήταν σε κακή κατάσταση, καθώς το σημείο πτώσης είναι γεμάτο βράχια και πέτρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κοντά στη σορό, εντοπίστηκαν ένα μπεζ-καφέ σακίδιο, ενώ τριγύρω εντοπίστηκαν κάποια άλλα αντικείμενα μεταξύ των οποίων και παπούτσια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέσα στα πράγματα του νεκρού βρέθηκε η ταυτότητα του αγνοούμενου Γερμανού, οπότε όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι δυστυχώς πρόκειται για τον 53χρονο Kanz.

Σε κάθε περίπτωση επειδή η σορός είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση,  θα ακολουθηθεί όπως προβλέπεται σε αυτές αυτές τις περιπτώσεις η διαδικασία εξέτασης DNA.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ