ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

«Χειρόφρενο», λόγω ακρίβειας, στα τουριστικά λεωφορεία στην Κρήτη

0

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης, Στράτος Μαγκουσάκης μίλησε για τις ανάγκες αλλά και τους προβληματισμούς του Συνδέσμου

Περισσότερα από 150 τουριστικά λεωφορεία σε αναμονή την Κυριακή 26 Ιουνίου, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που καταφθάνει στο νησί.

Όμως, όπως είπε και στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ  ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων, κύριος Στράτος Μαγκουσάκης, δεν είναι εφικτό να σηκώσουν οι επαγγελματίες κι ο Σύνδεσμος αυτό το βάρος που έχει προκύψει κι από την ενεργειακή κρίση και με τις τιμές των καυσίμων.

"Η κατάσταση είναι τραγική. Αδυνατεί ο ιδιοκτήτης του τουριστικού λεωφορείου να απορροφήσει όλη αυτήν την αύξηση του πετρελαίου" λέει ο ίδιος. "Όταν ευημερούν οι μεταφορές, είτε είναι επίγειες, είτε εναέριες, είτε θαλάσσιες, ευημερεί κι ο τουρισμός" συνεχίζει.

Ενώ συμπληρώνει πως τα τουριστικά λεωφορεία στην Κρήτη σήμερα έχουν αυξήσει το κόστος 40% για πρώτη φορά μετά από περίπου 15 έτη.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ