ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση από τον Σύνδεσμο Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

0

Την Κυριακή 05.12.2021 ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης που διακινεί μέσω των Μελών του, το σύνολο του Τουρισμού της Κρήτης ,θα διοργανώσει μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση στο ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS Ηρακλείου, προκειμένου να περάσουμε μηνύματα στον κλάδο και στους εργαζόμενους στον Τουρισμό, όσον αφορά τους εμβολιασμούς και την αριστεία και αφετέρου να δοθεί η ευκαιρία να συζητηθούν φλέγοντα θέματα  του Τουρισμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του συνδέσμου

"Η εκδήλωση θα  αποτελείται από 4 ενότητες.

1η ΕΝΟΤΗΤΑ από 16.30-17.30 με διαδικτυακή παρουσία 500 περίπου εργαζόμενων στα Τουριστικά Γραφεία που εμβολιάστηκαν μέχρι 31.08.21 ακολουθώντας την παρότρυνση μας, για να συμμετάσχουν στην κλήρωση σημαντικού χρηματικού ποσού που προσέφερε ο Σύνδεσμος για τον σκοπό αυτό. Την κλήρωση έχουμε ζητήσει να κάνει ο Υπουργός Τουρισμού  και με την ιδιότητα του Επιστήμονα/Ιατρού ,με την ανάλογη ομιλία/παρότρυνση (10λεπτη ) , για τον εμβολιασμό στον Τουρισμό. Θα ακολουθήσει ο καθηγητής κος Λιονής ο οποίος με τον γνωστό του ιδιαίτερο και μειλίχιο τρόπο του θα στείλει μέσα από 10λεπτη ομιλία του το μήνυμα ‘’πειθώ’ ’του εμβολιασμού.

2Η ΕΝΟΤΗΤΑ 17.30-18.30 .Θα ακολουθήσει με φυσική παρουσία η βράβευση της Αριστείας ,των καλύτερων υπαλλήλων τουριστικών Γραφείων για το 2021 και θα γίνει η κλήρωση άλλου χρηματικού ποσού  ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, προσφορά του Συνδέσμου. Την κλήρωση έχουμε ζητήσει να κάνει η Υφυπουργός Τουρισμού με την ανάλογη ομιλία για την Αριστεία και την σημαντικότητα της για ποιοτικό Τουρισμό.

Στο μέρος αυτό θα βραβεύσουμε επίσης τον παλαιότερο εν ζωή Δντή ξενοδοχείου της Κρήτης κο Αλέξανδρο Γούλα τον προηγούμενο Υπουργό Τουρισμού κο Χάρη Θεοχάρη και τον Δντή του κο Κουρή καθώς και το στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας κο Παπάζογλου για την εξαίρετη συνεργασία με τον Σύνδεσμο  μας στις δύο δύσκολες σαιζόν που περάσαμε.

3η ΕΝΟΤΗΤΑ 18.30-19.30. Θα ακολουθήσει κλειστή συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου   με τους εμπλεκόμενους  φορείς του Τουρισμού της Κρήτης, στην οποία θα γίνει ανασκόπηση της σαιζόν 2021 με προτάσεις και σκέψεις για το 2022 .

4η ΕΝΟΤΗΤΑ 19.30-21.00. Η κλειστή συνάντηση θα συνεχιστεί με τοποθετήσεις για οσα ακούστηκαν από τον Υπουργό Τουρισμού ,την Υφυπουργό Τουρισμου, τον ΓΓ του  ΕΟΤ, τον Πρόεδρο του ΣΕΤΕ, τον Περιφερειάρχη/Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού, τον Πρόεδρο του ΓΕΠΟΕΤ (και τους παριστάμενους Δημάρχους των Τουριστικών περιοχών .

Στην 3η & 4η ενότητα θα συμμετάσχουν οι Πρόεδροι & Γενικοί γραμματείς των ακόλουθων φορέων.

     6 Ενώσεων Ξενοδόχων Κρήτης
    Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης
    Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης & Θήρας
    Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Πούλμαν Κρήτης
    Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Πούλμαν Κρήτης
    Σωματείου ιδιοκτητών Ταξί Κρήτης
    Ενωση Διαμερισμάτων ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    Αερολιμενάρχης Ηρακλείου
    Αερολιμενάρχης Χανίων (Fraport)
    Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι Τουρισμού των ακόλουθων  Τουριστικών περιοχών της Κρήτης Αγιου Νικολάου, Χερσονήσου ,Μαλεβιζίου, Ρεθύμνου, Πλατανιά
    Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ
    Περιφερειάρχης και εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης
    Πρόεδρος ΣΕΤΕ
    Πρόεδρος ΓΕΠΟΕΤ.
    Σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου μας.

Θα ακολουθήσει δείπνο με τους φορείς.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ