ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Σοβαρή καταγγελία για απάτη με πλαστά τιμολόγια χιλιάδων ευρώ!

0

Αντιμέτωπος με μία απίστευτη υπόθεση πλαστών τιμολογίων, κατήγγειλε στο Ράδιο Κρήτη ότι βρίσκεται ένας Ηρακλειώτης παραγωγός ελαιολάδου που καλείται να πληρώσει στην Εφορία χιλιάδες ευρώ για ΦΠΑ και πρόστιμα!

Όπως ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, στην υπόθεση εμπλέκονται κι άλλοι ανυποψίαστοι παραγωγοί, σε διάφορες περιοχές του νησιού, ενώ κατήγγειλε ότι υπεύθυνος είναι ένας λογιστής που φέρεται να εξέδωσε στο όνομά του πλαστά τιμολόγια, συνολικά 115.000 ευρώ, και στη συνέχεια τα … πούλησε σε έμπορο της περιοχής του!

“Το τιμολόγιο έφυγε από τον λογιστή. Δεν είμαι ο πρώτος. Τον κυνηγάμε εγώ και άλλοι δύο παραγωγοί. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλοι ανυποψίαστοι αγρότες στην υπόλοιπη Κρήτη”, ανέφερε ο ακροατής που έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Πιο αναλυτικά, πριν από τρία χρόνια, ο λογιστής που καταγγέλλει, φέρεται να εξέδωσε στο όνομά του ίδιου πλαστά τιμολόγια για 40 τόνους ελαιολάδου!

“Φαίνεται ότι εγώ πούλησα αυτές τις ποσότητες, ενώ εγώ έχω όλες κι όλες … 40 ρίζες ελιές”, είπε χαρακτηριστικά ο ακροατής που βρίσκεται σε απόγνωση.

Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με την Εφορία που του ζητά ποσό ύψους άνω των 260.000 ευρώ!

Όπως είπε, ο λογιστής αρνείται τα πάντα, ενώ η Εφορία αναγνωρίζει ότι κάτι τρέχει αλλά κυνηγάει τον παραγωγό!

Έως τώρα, έχουν εκδοθεί τέσσερις επιταγές, ύψους 115.000 ευρώ, τις οποίες ο καταγγέλλων εμφανίζεται ότι έχει οπισθογράψει. Έως τώρα, έχουν εισπραχθεί οι δύο από αυτές ύψους 25.000 ευρώ έκαστη και ο παραγωγός καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι … ελέφαντας!

ekriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ