ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης στο ΠΑΓΝΗ!

0

Ο Δ/ντής της ΩΡΛ Κλινικής του Πα.Γ.Ν.Η. Αν. Καθηγητής κ. Εμμανουήλ Προκοπάκης και το λοιπό ιατρικό προσωπικό αισθάνονται ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου για τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
"Ο  Αρχιεπίσκοπος προέβη στην ευγενική χορηγία ενός σύγχρονου άκαμπτου χειρουργικού ενδοσκοπίου ρινός, για την άμεση κάλυψη αναγκαίου εξοπλισμού της Πανεπιστημιακής ΩΡΛ Κλινικής Ηρακλείου, εκφράζοντας την πρόθεσή του για τη δωρεά ενός ακόμα ενδοσκοπίου μελλοντικώς.

Οι συνεργάτες της Αρχιεπισκοπής προεξέχοντος του Επισκόπου Κνωσού κ. Προδρόμου, σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΠΑ.ΓΝΗ και τον Διοικητή κ. Γεώργιο Χαλκιαδάκη οργάνωσαν άμεσα και επιτυχώς την όλη διαδικασία της δωρεάς.
Όπως τονίζει ο Αρχιεπίσκοπος σε συνοδευτική επιστολή, η δωρεά αποβλέπει στην έγκαιρη και ακριβή διάγνωση και θεραπεία διαφόρων ασθενειών των συνανθρώπων μας.
Η δωρεά του Αρχιεπισκόπου Κρήτης αποτελεί ύψιστη έμπρακτη πράξη αγάπης προς όλο το ποίμνιο, που δοκιμάζεται από την υγειονομική και οικονομική κρίση".

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ