ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

«Απογειώθηκαν» οι πωλήσεις εισιτηρίων της EasyJet – Η Κρήτη στους κορυφαίους προορισμούς

0

Yπερδιπλασιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες οι πωλήσεις εισιτηρίων της εταιρείας EasyJet, έπειτα από την ανακοίνωση του Μπόρις Τζόνσον για τη σταδιακή έξοδο της Βρετανίας από το lockdown.

Η ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού τη Δευτέρα για ενδεχόμενη επανέναρξη των διεθνών ταξιδιών στις 17 Μαΐου, είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο κατά 337% στις αεροπορικές κρατήσεις.

Αν και η αύξηση αυτή δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτική, έρχεται να επιβεβαιώσει την αισιοδοξία για αύξηση της ζήτησης από καταναλωτές που επιθυμούν να ταξιδέψουν μέσα στο καλοκαίρι.

Εταιρείες του κλάδου όπως η EasyJet, η Ryanair και η ιδιοκτήτρια της British Airways είδαν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν μετά τις ανακοινώσεις Τζόνσον για σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας.

«Έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει αυξημένη ζήτηση για ταξίδια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της EasyJet, Γιόχαν Λούντγκρεν.

«Η αύξηση των κρατήσεων δείχνει ότι οι Βρετανοί ανέμεναν το σήμα της κυβέρνησης για την επαναλειτουργία της ταξιδιωτικής δραστηριότητας», πρόσθεσε ο κ. Λούντγκρεν.

Ηλιόλουστα μέρη όπως η Κρήτη, η Μάλαγα, το Αλικάντε και η Πάλμα στην Ισπανία, είναι στους κορυφαίους προορισμούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση της EasyJet.

Ενώ τα ταξίδια μπορεί να επιτραπούν νωρίτερα, ο Αύγουστος είναι ο κατεξοχήν μήνας που οι περισσότεροι επιλέγουν για τις διακοπές τους.

newmoney.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ