ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στο χειρουργείο σήμερα ο Γιώργος Βιτώρος

0

Συγκινητική είναι η ανάρτηση της κόρης του Άρτεμις, η οποία σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει τα εξης: 

"Ο πατέρας μου έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο κ χειρουργείται στην καρδιά, αύριο το πρωί από την ομάδα του κου Λαζόπουλου. 

Είναι συγκινητική η τεράστια προθυμία άγνωστων να προσφέρουν αίμα αλλά κ οι προσευχές κ τα τάματα που κάνουν, ώστε σ' αυτή τη δύσκολη μάχη να βγει νικητής. 
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους στέκεστε στο πλευρό μας κ ενδιαφέρεστε για τον Άνθρωπο μας! Είναι μικρό κ λίγο το "ευχαριστώ"...

Μια θερμή παράκληση μόνο. Όσοι προθυμοποιηθήκατε να δώσετε αίμα (παρόλο που σαν αιμοδότρια η ίδια αλλά κ από συγγενείς κ στενούς φίλους, καλύψαμε τις ανάγκες για αίμα από την πρώτη στιγμή) κ "μελετήσατε" τον πατέρα μου, σας παρακαλούμε, δώστε το κ ας μην το πάρει εκείνος. Ας μείνει στην Τράπεζα, σίγουρα θα βρεθεί συνάνθρωπος μας να το χρειαστεί! Είναι αυτό που ζητάει κ ο ίδιος.

Ο ασθενής είναι αισιόδοξος με πολύ καλή κ ακμαία διάθεση, έχει πάει σε όλους τους περιφερειακούς θαλάμους κ λέει ανέκδοτα κ μαντινάδες στους ασθενείς (που παθαίνουν ένα σοκ βλέποντας τον μπροστά τους), τα πήρε όμως ελαφρώς γιατί ζήτησε έναν ελληνικό καφέ κ δεν τον άφησαν να πιει...

Να βγει κ να πάει σπίτι μας κ θα του κάνω 10 ελληνικούς καφέδες κάθε μέρα!
Να είστε όλοι καλά!"

Η οικογένεια της εφημερίδας "Ρέθεμνος" και "rethemnosnews.gr" εύχεται να πάνε όλα καλά και ο Γιώργος Βιτώρος να βγει "σιδερένιος" από την περιπέτεια της υγείας του. 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ