ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η ΔΥΠΕ Κρήτης για την Διεθνή Ημέρα Εθελοντή

0

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση ανέδειξε και στην Ελλάδα και στην Κρήτη, για μια ακόμα φορά, τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς.

Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντή (International Volunteer Day).

Με σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ», η φετινή χρονιά εστιάζει στη σημαντική συνεισφορά των εθελοντών στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Μια κρίση παγκόσμια που ανέδειξε και στην Ελλάδα και στην Κρήτη, για μια ακόμα φορά, τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς.

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Γιορτάζουμε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή Διεθνή Ημέρα Εθελοντή. Χθες υποδεχτήκαμε τις νοσηλεύτριες μας που εθελοντικά έσπευσαν να βοηθήσουν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ταγμένες στην υπηρεσία του ανθρώπου και του δημόσιου συστήματος υγείας. Δεν έχουμε λόγια ευχαριστίας και τιμής προς εκείνες. Ενωμένοι ανταποκριθήκαμε στην ανάγκη να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας στη Βόρεια Ελλάδα. Το ίδιο θα πράξουμε κι όπου αλλού χρειαστεί.

Ως Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους τους ανθρώπους, συλλόγους, επιχειρηματίες και φορείς που στέκονται ως χορηγοί και συνεργάτες δίπλα μας αυτή τη δύσκολη εποχή, παρέχοντας ανιδιοτελώς σημαντική υποστήριξη στο δημόσιο σύστημα υγείας του νησιού μας, αλλά και τους εθελοντές υγείας μας, μέλη του Μητρώου Εθελοντών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, για την εθελοντική τους προσφορά στις υγειονομικές μονάδες μας». 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ