ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Απολογούνται οι κατηγορούμενοι στη δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

0

Με τις απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζεται σήμερα Σάββατο στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η ακροαματική διαδικασία διεξάγεται κάτω από ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα σε κάνεναν άλλο πλην εκείνων που σχετίζονται άμεσα με την όλη διαδικασία.

Η δίκη είχε διακοπεί στις 4 Νοεμβρίου για σήμερα Σάββατο και αρχικά, όπως προβλεπόταν θα συνεχιζόταν οι μαρτυρικές καταθέσεις. Ωστόσο, λόγω της απουσίας 7 μαρτύρων από τη σημερινή διαδικασία αποφασίστηκε η συνέχιση της διαδικασίας με τις απολογίες των κατηγορούμενων, παρά τις ενστάσεις που διατύπωσαν δικηγόροι τους.

Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο βρίσκονται συνολικά 12 άτομα, ωστόσο, από τη σημερινή διαδικασία απουσίαζε για λόγους υγείας ένας εξ αυτών και πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της μάντρας από όπου και απελευθερώθηκε ο Κρητικός επιχειρηματίας. Όπως διευκρινίστηκε ο εν λόγω κατηγορούμενος θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η διαδικασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ