ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Εξαφάνιση Γάλλου: Yποστηρίζουν ότι είδαν τον 27χρονο στην Κρήτη

0

Aγωνία για τον Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ 27 χρόνων, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου, όταν έφυγε από το χόστελ που διέμενε στον Πειραιά, ενώ είχε κάνει πέρασμα και από την  Κρήτη. Πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έκαναν και πάλι λόγο για την Κρήτη. Στον Άγιο Νικόλαο, στο Μοναστηράκι και σε κοντινές περιοχές, κυκλοφορεί ένας νέος που μοιάζει καταπληκτικά στον αγνοούμενο χορευτή.

Ο άνθρωπος που είδε τελευταίος τον Γάλλο μίλησε στην εκπομπή.

Ο μάρτυρας – «κλειδί»

 «Όλα όσα θέλετε να μάθετε είναι στην αναφορά της αστυνομίας, ρωτήστε ότι θέλετε εκεί. Σας παρακαλώ δεν έχω χρόνο για αυτά», είπε ο φίλος και συγκάτοικος του αγνοούμενου Γάλλου χορευτή.Το «Τούνελ» συνεχίζοντας την έρευνα για τον εντοπισμό του Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ, αναζήτησε τον μάρτυρα – «κλειδί» που μίλησε μαζί του πριν χαθεί, σε πανδοχείο του Πειραιά όπου διέμενε.

«Ακούστε… Όταν εκείνο το βράδυ γύρισα σπίτι από τη δουλειά, τον είδα να κάνει διαλογισμό στο μπαλκόνι. Μιλήσαμε πολύ λίγο κι εγώ ετοιμαζόμουν να μπω για ένα μπάνιο, ως συνήθως. Μου είπε πως χρειαζόταν να ξεκουραστεί για μερικές ημέρες, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ήτανε κάτι το οποίο συνήθιζε να κάνει όταν επισκεπτόταν την κοπέλα του. Και όταν βγήκα από το μπάνιο, είχε ήδη φύγει…», κατέληξε σύμφωνα με το anikolouli.gr.

anikolouli.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ