ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Σήμερα αναβιώνει η δολοφονία στα Χανιά του Κώστα Κατσουλάκη - Στο Ρέθυμνο η δίκη

0

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ζωντανεύει σήμερα η μοιραία ημέρα που ο Κώστας Κατσουλάκης, ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στο Βαμβακόπουλο, έπεσε κάτω νεκρός μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κατάστημά του, στις 12 Μαΐου 2019.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 60χρονος δράστης ο οποίος μετά τον πυροβολισμό είχε ενημερώσει ο ίδιος την αστυνομία για τη δολοφονία.

Η δίκη ξεκίνησε με τους μάρτυρες κατηγορίας. Ένας από τους αστυνομικούς της άμεσης δράσης που βρέθηκαν στο σημείο αμέσως μετά το συμβάν, ανέφερε ότι όταν έφτασε στον τόπο του εγκλήματος ο κατηγορούμενος ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και υπέδειξε στους αστυνομικους που είχε πετάξει το αυτοσχέδιο όπλο με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή του 43χρονου.

Παράλληλα, η υπάλληλος που εργαζόταν στο μαγαζί τη στιγμή του συμβάντος, ανέφερε ότι ο κατηγορουμενος μπήκε ξαφνικά στο μαγαζί και άρχιζε να φωνάζει. Πάνω στην ένταση εμφάνισε το όπλο, προσπάθησε να πυροβολήσει τον 43χρονο και την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια άρχισε κυνηγάει το θύμα, το οποίο προσπάθησε να βγει έξω ενώ στο κατάστημα βρισκόταν εκεινη τη στιγμή μια κυρία με ένα παιδάκι 4 ετών.

Ο 60χρονος μάλιστα είπε κάποια στιγμή στο θύμα ότι αθέτησε τον όρκο του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε από μικρή απόσταση, ενώ είχε γυρισμένη την πλάτη.

flashnews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ