ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

7η ΥΠΕ: Το σημαντικό έργο των επαγγελματιών υγείας

0

Πανελλήνια Ημέρα Επισκεπτών/τριών Υγείας χθες, ημέρα ανάδειξης του σημαντικού έργου που επιτελούν οι επαγγελματίες υγείας του κλάδου, συμβάλλοντας στην πρόληψη, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την προαγωγή της υγείας στο κοινωνικό σύνολο.

Η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, και ο υποδιοικητής Δημήτρης Αγαπίου, τιμώντας και αναγνωρίζοντας τις υψηλές υπηρεσίες των επισκεπτών/τριών Υγείας, που υπηρετούν στις δημόσιες μονάδες υγείας του νησιού, υποστηρίζοντας την καλλιέργεια αιμοδοτικής συνείδησης, ενημερώνοντας για θέματα δημόσιας υγείας, εμβολιάζοντας και ευαισθητοποιώντας τον γενικό πληθυσμό με δραστηριότητες υποστήριξης της ανθρώπινης υγείας και ζωής, τους εύχονται υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το σπουδαίο τους έργο.

Όπως δήλωσε η κ. Μπορμπουδάκη, «η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η ουσιαστική συνεργασία τους σε θέματα δημόσιας υγείας, μεταξύ άλλων, ανέδειξαν την 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης πρώτη στην εμβολιαστική κάλυψη των επαγγελματιών υγείας. Παράλληλα κατέστησαν και καθιστούν πολύτιμες τις παρεμβάσεις τους στην επιδημιολογική επιτήρηση και διαχείριση των λοιμώξεων, ενισχύοντας το έργο κάθε δομής υγείας της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του ρόλου τους, έχει αιτηθεί την ενίσχυση του κλάδου στις δομές ευθύνης της, με την έγκριση πρόσληψης επισκεπτών/τριών Υγείας».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ