ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Θάνατος Μελίνας - Διακόπηκε πριν αρχίσει η δίκη

0

Διακόπηκε πριν καν αρχίσει, όπως είχε γράψει το Cretalive (Δείτε ΕΔΩ), η εκδίκαση στο Ηράκλειο, της υπόθεσης θανάτου της μικρής Μελίνας Παρασκάκη, με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο που συμμετείχε στην επέμβαση του 4χρονου κοριτσιού, παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2015.

Η δίκη διεκόπη για την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, και αυτό γιατί η πρόεδρος δήλωσε αποχή λόγω κωλύματος. Αποχή δήλωσε και η αναπληρωματική Πρόεδρος και με πράξη προέδρου ορίστηκε άλλος πρόεδρος στην σύνθεση της έδρας.

Ωστόσο για υπηρεσιακούς λόγους η δίκη διακόπηκε για τις 25 του μήνα. Αυτό που τονίστηκε από την έδρα είναι ότι λόγω έλλειψης αιθουσών, είναι εξαιρετικά δύσκολο να οριστεί άλλη ημερομηνία για διακοπή, καθώς ήδη υπήρξε ένα ζήτημα, αφού την ίδια ημέρα συνήγορος υπεράσπισης έχει προγραμματίσει ιατρικό ραντεβού.

Οργισμένη η αντίδραση των συγγενών

Στο άκουσμα της διακοπής υπήρξε οργισμένη αντίδραση από την πλευρά των συγγενών της μικρής Μελίνας.  "Είμαι εξοργισμένος" είπε ο πατέρας της , ο οποίος νωρίτερα σε δηλώσεις του είχε τονίσει:Περιμένω μια δικαίωση για το παιδί μου που πέθανε άδικα εξαιτίας της τραγικής αμέλειας της κατηγορουμενης. Δεν μπορώ να κάνω πίσω από τη στιγμή που δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση. Θέλουμε τη δικαίωση, να είναι ένα μνημόσυνο για την Μελίνα, να ηρεμήσει η ψυχούλα της γιατί έφυγε άδικα και αδικαιολόγητα"

"Ντροπή" φώναζαν για την διακοπή οι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του παιδιού. "Πώς θα κοιμηθείς το βράδυ;" ρώτησε κάποιος από την πλευρά του παιδιού τη συνήγορο της κατηγορουμενης Αλεξάνδρα Σπανάκη.

cretalive.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ