ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Νέες καταβολές προσωρινών αποζημιώσεων για Ασπίς Πρόνοια και C.V στις 30 Ιουλίου 2020 "

0

Βάσει της διαδικασίας προσωρινών διανομών, ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοινώνει ότι ,ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 548 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 462 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια) και 86 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια).
Με βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 30 Ιουλίου 2020 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.
Διευκρινίζεται ότι η διαδικασία πιστοποίησης δικαιούχων και διανομής των εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και COMMERCIAL VALUE AAΕ θα συνεχιστεί και μετά τη διενέργεια της τρέχουσας διανομής.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών

 Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών και τα μέλη της ΄Ενωσης στα τηλ. 2821092666 και  2821092306

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ