ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Γυρίσματα για γερμανικό ριάλιτι γνωριμιών

0

Πολλές είναι οι παραγωγές που θα χρησιμοποιήσουν και φέτος τα Χανιά σαν φόντο είτε των τηλεοπτικών σόου και εκπομπών, είτε κινηματογραφικών βιντεοσκοπήσεων.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του zarpanews.gr, για φέτος έχουν πάρει άδεια δύο μεγάλες εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών, οι οποίες ετοιμάζουν τα συνεργεία τους για να καταφθάσουν στην πόλη των Χανίων και να απαθανατίσουν διάφορες γωνιές.

“Die Bachelorette”: Το ριάλιτι γνωριμιών ξεκινά γυρίσματα

Αρχικά ο μεγάλος γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός RTL, θα ξεκινήσει γυρίσματα για ένα νέο τηλεοπτικό σόου καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου.

Πρόκειται για ένα είδους ριάλιτι γνωριμιών με την ονομασία “Die Bachelorette”, όπου μία κοπέλα καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε μια ομάδα ανδρών τον επίδοξο σύντροφο της ζωής της. Οι διαγωνιζόμενοι άνδρες περνούν διάφορες φάσεις που βγαίνουν ξεχωριστά ραντεβού με την “Bachelorette” σε ειδυλλιακές τοποθεσίες και περνούν ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές, επιδιώκοντας να τους επιλέξει η κοπέλα για την επόμενη φάση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται όταν μείνει ένας διαγωνιζόμενος τελευταίος και αυτός κερδίζει το παιχνίδι, εκτός από την καρδιά της “Bachelorette”.

Η εταιρία παραγωγής έχει πάρει άδεια για γυρίσματα στην παραλία του Σταυρού, στην Παλιά Πόλης των Χανίων, στο λιμανάκι της Νέας Χώρας, στα Ταμπακαριά, στην παραλία και το πάρκο των Αγίων Αποστόλων, στην Αγία Μαρίνα, τους Τάφους των Βενιζέλων και το Μαράθι, εκτός των άλλων.

Γυρίσματα και για Ιρλανδική εταιρία παραγωγής

Επίσης, γυρίσματα γίνονται και από την Aerial Greece για λογαριασμό μιας Ιρλανδικής εταιρίας παραγωγής για συνδρομητικό κανάλι, και θα κινηματογραφήσουν το Ενετικό Λιμάνι και την Παλιά Πόλη των Χανίων, τον Σταυρό στο Ακρωτήρι, αλλά και το Συμμαχικό Νεκροταφείο στον Βλητέ Σούδας.

Τέλος, άδεια για κινηματογράφηση έχει δοθεί και στην Πολιτιστική Εταιρία Κρήτης, ώστε να γυριστεί ταινία μικρού μήκους μέσα στο μήνα Ιούλιο.

zarpanews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ