ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

114 θέσεις ειδικευόμενων Νοσηλευτών στην Κρήτη – Ξεκινούν οι αιτήσεις

0

114 Θέσεις Ειδικευόμενων Νοσηλευτών στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική ανακοινώνει η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης με τις αιτήσεις να υποβάλλονται ηλεκτρονικά, από την Τρίτη έως και την Δευτέρα 27 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η 7η ΥΠΕ Κρήτης ανακοινώνει σήμερα 114 θέσεις Ειδικευόμενων Νοσηλευτών στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική.

Από τις παραπάνω θέσεις, οι 90 αφορούν υποψηφίους που δεν εργάζονται στο Δημόσιο τομέα και οι 24 θέσεις αφορούν τους ήδη υπηρετούντες νοσηλευτές του δημοσίου.

Οι νοσηλευτές/ τριες μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους για τη λήψη ειδικότητας στην Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική εντός 10 ημερών και συγκεκριμένα από σήμερα Τρίτη 14.07.2020 έως τη Δευτέρα 27.07.2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected], ενώ θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά για την παραλαβή της.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες νοσηλευτές/τριες έχουν δικαίωμα υποβολής διαδικτυακής αίτησης εγγραφής, η οποία επέχει και θέση υπεύθυνης δήλωσης, στους καταλόγους μίας μόνο Υγειονομικής Περιφέρειας και δύναται να δηλώσουν έως τρία νοσοκομεία για την τοποθέτηση ειδίκευσης τους, στην μία ΥΠΕ που θα επιλέξουν.

Αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τη διαδικασία επιλογής για τη λήψη ειδικότητας μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι νοσηλευτές /τριες στην ιστοσελίδα της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης www.hc-crete.gr  Για τον Πολίτη- Ειδίκευση Νοσηλευτών».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ