ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

CRETAN TIMES: Το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας

0

Ένα νέο και ιδιαίτερα σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας δημιούργησε η Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο αγαπητός και δραστήριος Ρεθεμνιώτης Αντώνης Τσουρδαλάκης.  

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που φέρει το όνομα  «CRETAN TIMES», το οποίο ήδη αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όλους τους Κρητικούς που ζουν στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο πρόεδρος της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, κ. Τσουρδαλάκης μας ενημερώνει, ότι το «CRETAN TIMES» αποφασίστηκε και να εκτυπώνεται, προκειμένου στο νέο περιοδικό να έχουν πρόσβαση και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που δεν έχουν άνεση στη χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο καλοσχεδιασμένο δίγλωσσο περιοδικό που ασχολείται με θέματα που αφορούν τους Κρήτες της Αυστραλίας και ήρθε για να συμπληρώσει το κενό που άφησε η εφημερίδα Κρητικά Νέα που η κυκλοφορία της σταμάτησε περίπου το 2000.

Στο πρώτο τεύχος που ήδη κυκλοφορεί φιλοξενούνται άρθρα από τους εορτασμούς για τη Μάχη της  Κρήτης, ιστορικά άρθρα αλλά και αναφορά στην συμμετοχή της Ομοσπονδίας στη τηλεδιάσκεψη για τη δημιουργία διεθνούς πλατφόρμας που θα ενώσει τον ελληνισμό της διασποράς. Ακόμα, μεταξύ άλλων, φιλοξενείται αφιέρωμα στο συνέδριο της νεολαίας της Αρχιεπισκοπής, αλλά και άρθρο για τον Στέλιο Κιαγιαδάκη που και οι Κρητικοί της Αυστραλίας αγαπούσαν και αγαπούν ιδιαίτερα. 

Όπως σημειώνει ο κ. Τσουρδαλάκης, «όποιος θελήσει αντίτυπο σε ηλεκτρονική ή σε εκτυπωμένη μορφή, είμαστε διατεθειμένοι να του το στείλουμε δωρεάν».

Από τη σύνταξη της εφημερίδας «Ρέθεμνος», ευχόμαστε στους συντελεστές καλή δύναμη και να είναι καλοτάξιδο το νέο κρητικό περιοδικό.   

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ