ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στήριξη της τοπικής αγοράς ζητά από τους καταναλωτές η ΟΕΣΚ

0

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης εν’ όψει της έναρξης των θερινών εκπτώσεων που θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 13 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, 31 Αυγούστου, ανακοινώνει προς το καταναλωτικό κοινό της Κρήτης, ότι οι εμπορικές επιχειρήσεις είναι έτοιμες να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό και να το εξυπηρετήσουν με ασφάλεια, τηρώντας όλους τους κανόνες και τα μέτρα υγιεινής για την προστασία του κοινού, διαθέτοντας πλήρη επάρκεια προϊόντων άριστης ποιότητας σε  πραγματικά χαμηλές τιμές και με ποιότητα εμπορευμάτων.
Σε αυτή την πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι βιώνουμε, οφείλουμε να στηρίξουμε τις ντόπιες επιχειρήσεις της περιφερειακής μας ενότητας, ώστε να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τους, βοηθώντας τις τοπικές επιχειρήσεις και διατηρώντας τις θέσεις εργασίας.
Η στήριξη της τοπικής αγοράς, στηρίζει και τις ανάλογες θέσεις εργασίας.
Η κοινωνία & οι αγορές στηρίζουν μαζί η μία την άλλη και όλοι μαζί την οικονομία της Κρήτης.
Σ’ αυτήν, δραστηριοποιούνται τοπικές επιχειρήσεις συγγενών μας, φίλων μας ή γνωστών μας, που ζουν στον ίδιο χώρο μ’ εμάς και μοιράζονται τα ίδια προβλήματα και ελπίδες. Για τον λόγο αυτό, πρέπει οι επιχειρήσεις αυτές να έχουν τον πρώτο λόγο στις αγορές μας.
Ας μην ξεχνάμε πως στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε, σε αυτή την δύσκολη και κρίσιμη για όλους περίοδο.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ