ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στην 7η ΥΠΕ Όμιλος Resort για την υγειονομική ασφάλεια στην Κρήτη

0

Συνάντηση με την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Λένα Μπορμπουδάκη, είχε χθες η  κ. Κωστάντζα Σμπώκου Κωνσταντακοπούλου  Διευθύνουσα Σύμβουλος του ομίλου Phāea Resorts μαζί με την κ. Μαρία Κρέη  βασική συνεργάτιδα και Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του ομίλου, ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν και της προετοιμασίας που γίνεται για την υποδοχή των τουριστών με υγειονομική ασφάλεια, στο νησί.
 
Από την έναρξη της πανδημίας, υπήρχε μεταξύ τους τακτική επικοινωνία και ενημέρωση για τις ανάγκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας, καθώς τα Phāea Resorts είναι από τους μεγάλους δωρητές  υγειονομικού υλικού και εξοπλισμού στην Περιφέρεια Κρήτης.
 
Στο πλαίσιο της συνάντησης στα γραφεία της ΥΠΕ, η κ. Μπορμπουδάκη τις ενημέρωσε για όλα τα νεότερα δεδομένα της πολύμηνης προετοιμασίας που συνεχίζεται για να μπορέσει η Κρήτη να γίνει αυτό που είναι σήμερα, ένας  ευρωπαϊκός προορισμός υψηλής ασφάλειας για τους ξένους που θέλουν να την επισκεφθούν για τις διακοπές τους, ενώ στόχος είναι να αναπτυχθεί ένα δίκτυο ενημέρωσης, ώστε να μπορέσουμε το «ισχυρό» αυτό χαρτί να το επικοινωνήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στο εξωτερικό

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ