ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Την τιμωρία των ενόχων ζητούν οι γονείς του Κρητικού λογιστή

0

Πατέρας και γιος που κατηγορούνται με δυο κακουργήματα για το θάνατο του Τηλέμαχου Κακουλίδη 44 χρόνων, ζήτησαν και πήραν προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα 25 Μαΐου.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι έκθεση ζωής σε κίνδυνο και ο γιος κατηγορείται και για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών που οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο Τηλέμαχο.

Στον Ανακριτή Νεαπόλεως Λασιθίου εμφανίστηκαν και οι τραγικοί γονείς. Η δικηγόρος τους, Γιάννα Παναγοπούλου που τους συνόδευε, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη των κατηγοριών.

«Περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον θάνατο του παιδιού μας…»

Οι γονείς του Κακουλίδη που μέσα σε πέντε χρόνια έχασαν και τα δυο τους παιδιά, μίλησαν στην κάμερα του «Τούνελ» έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

«Σήμερα είναι πολύ σημαντική ημέρα για εμάς. Περιμένουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη για να δικαιωθεί η ψυχή του γιου μας. Το παιδί μας θα μπορούσε να είναι στη ζωή», λέει συγκινημένη η μητέρα του.

Ευχαρίστησαν την Αγγελική Νικολούλη και τους συνεργάτες της για τις έρευνες που έφεραν στο φως την υπόθεση και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες.

Ο Τηλέμαχος Κακουλίδης εντοπίστηκε νεκρός στις 05:30 το πρωί της Πέμπτης  21 Νοεμβρίου 2019, στη συμβολή των οδών Στέφανου Ξανθουδήδου και Δωρητή Σπυριδάκη στη Σητεία.

Εκεί τον εγκατέλειψαν οι δράστες και πέθανε αβοήθητος. Το αίτιο θανάτου είναι δηλητηρίαση από μορφίνη.

anikolouli.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ