ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Πρωτοσέλιδο στην Τουρκία ο Ανδρέας από την Κρήτη

0

Το θέμα έχει τίτλο “Χείρα φιλίας από την Κρήτη στα Άδανα”.

Με το πρωτοσέλιδο υπό τον τίτλο “Οι ωραίοι άνθρωποι από τις δύο όχθες” η Χουριέτ με ανταπόκριση του Γιώργου Κιρπάκι από Αθήνα γράφει για τον νεαρό Ανδρέα στην Κρήτη ο οποίος θα γίνει δότης μυελού των οστών σε ένα νεαρό από τα Άδανα. Σύμφωνα με την Χουριέτ η μεταμόσχευση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 22-24 Απριλίου.

Η εφημερίδα σε εσωτερική σελίδα της για το ίδιο θέμα έχει τίτλο “Χείρα φιλίας από την Κρήτη στα Άδανα”. Γράφει ότι “ενώ η παγκόσμια κοινότητα δίνει αγώνα κατά της επιδημίας του κορωνοϊού, μια είδηση που έρχεται από τη γείτονα συγκίνησε”.

Την ανακοίνωση έκανε “ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδας Σωτήρης Τσιόδρας”, ο οποίος ανέφερε ότι “ένας νέος στην απένταντι πλευρά του Αιγαίου έγινε δότης μυελού των οστών ενός νέου που ζει στην Τουρκία”. Η Χουριέτ σχολιάζει ότι εν μέσω της επιδημίας του κορωνοϊού που έχει παραλύσει όλη τη διεθνή κοινότητα ξεπεράστηκαν τα σύνορα που έκλεισαν και υπήρξε μια ωραία εξέλιξη μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας η οποία χάρισε σε όλους ελπίδα.

“Ενώ οι δότες οργάνων έχουν μειωθεί αυτή την περίοδο, έγινε γνωστό ότι ένας Έλληνας νέος θα γίνει δότης σε ένα νέο στην Τουρκία που περιμένει μεταμόσχευση μυελού των οστών”, αναφέρεται στη Χουριέτ.

ΚΥΠΕ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ