ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Καταγγελία για βιασμό στο κέντρο των Χανίων τα ξημερώματα - Συνελήφθη ένας 40χρονος

0

Τις φρικιαστικές στιγμές που έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης 25ης Μαρτίου στα Χανιά, εξιστόρησε μια 28χρονη στους αστυνομικούς, μία άστεγη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 40χρονο άνδρα.

Η 28χρονη που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί στην πόλη των Χανίων, ενώ δεν έχει μόνιμο τόπο κατοικίας, έχει καταγωγή από τη Γεωργία και σύμφωνα με τα όσα εξιστόρησε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τα ξημερώματα της Τετάρτης έπεσε θύμα βιασμού από τον εν λόγω 40χρονο στην περιοχή των Δικαστηρίων.

Το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε περί τη 1 τα ξημερώματα, όπου η 28χρονη φαίνεται πως έπεσε θύμα του 40χρονου που την βίασε, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συλλάβει σχεδόν από την πρώτη στιγμή τον 40χρονο που ζει και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή των Χανίων, με καταγωγή από την Αλβανία.

Παράλληλα έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση στην 28χρονη, ώστε να επιβεβαιωθούν και επίσημα τα όσα καταγγέλλει η ίδια σε βάρος του 40χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ