ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Στην Κρήτη και φέτος φοιτητές από όλο τον κόσμο

0

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν σήμερα εκπρόσωποι του «The Crete Trip 2020», ενός θεσμού που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus Ελλάδας (Erasmus Student Network Greece) και αναδεικνύει τη σχέση της Κρήτης με τη φοιτητική νεολαία στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus+.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Ανδρέας Ζεύλας - Εθνικός Συντονιστής The Crete Trip 2020, Φοιτητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Δήμητρα Κουιμτζίδου - Υπεύθυνη Εκδηλώσεων The Crete Trip 2020, Φοιτήτρια στο Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδας,  Άννα Συριγωνάκη, Εθνική Συντονίστρια του The Crete Trip 2019.

Όπως ανέφεραν οι φοιτητές στον Περιφερειάρχη, το «The Crete Trip» αποτελεί έναν μεγάλο θεσμό, που αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοσιότητα και η Περιφέρεια Κρήτης έχει τον σημαντικότερο ρόλο σε αυτό.

«Εκ μέρους του ESN Greece και της οργανωτικής επιτροπής του The Crete Trip θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά άλλη μια φορά για την στήριξη που μας παρέχετε. Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλο και περισσότερο το κρητικό στοιχείο στο ταξίδι μας για να γνωρίσουν όλοι οι συμμετέχοντες την κουλτούρα της Κρήτης αλλά και της χώρας μας», τόνισαν οι εκπρόσωποι του Δικτύου Φοιτητών Erasmus Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε: «Ένα ταξίδι δέκα χρόνων, γεμάτο εμπειρίες, εικόνες μοναδικές, συναισθήματα δυνατά. Μια διαδρομή ζωής που συνεχίζεται για τους εκατοντάδες φοιτητές από 42 χώρες, που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο The Crete Trip. Για όλους εμάς στην Περιφέρεια Κρήτης η στήριξη του Erasmus Student Network δεν είναι μια απλή υποχρέωση. Σηματοδοτεί πολύ περισσότερο την πίστη μας στη δύναμη των νέων, στη βεβαιότητα ότι οι νέες και οι νέοι της Ευρώπης μπορούν να πάρουν στα χέρια τους το αύριο, να το κρατήσουν δυνατά, να γίνουν οδοιπόροι στο ευρωπαϊκό ταξίδι, που ξεκίνησε σε αυτό εδώ το νησί. Σε όλους του διοργανωτές, σε όλες και όλους τους συμμετέχοντες ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Με χαρά θα τους υποδεχτούμε και φέτος στην Κρήτη».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ