ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Εξομολόγηση Κρητικιάς: «Με έδερνε άγρια όταν ήμουν έγκυος, μπροστά στα παιδιά μου»

0

Για 30 ολόκληρα χρόνια βίωνε την κακοποίηση από τον σύζυγό της και μάλιστα πολλοί από τους ξυλοδαρμούς έγιναν μπροστά στα δύο της παιδιά. Η γυναίκα με αλλοιωμένη εικόνα αλλά και φωνή για ευνόητους λόγους μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Αιχμής» και συγκλόνισε. ''Για πρώτη φορά ο σύζυγός μου με χτύπησε πολύ άσχημα όταν ήμουν πέντε μηνών έγκυος από τότε η λεκτική βία αλλά και οι ξυλοδαρμοί έγιναν η ίδια μου η ζωή'' τόνισε με τρεμάμενη ζωή η Κρητικιά που δήλωσε θυμωμένη με τον ίδιο της τον εαυτό για όλο αυτό που έζησε 30 ολόκληρα

Η συγκλονιστική της εξομολόγηση συνεχίστηκε κόβοντας την «ανάσα» των τηλεθεατών .''Ένα βράδυ μετά από ένα τραπέζι που είχαμε στο σπίτι με χτύπησε πολύ άσχημα'' λέει χαρακτηριστικά. ''Με χτυπούσε με δύναμη στο πρόσωπο ,μου άνοιξε την μύτη και ένα συνεχεία με τραβούσε από τα μαλλιά μέσα στο σπίτι και μπροστά στα δύο παιδιά μου''.

Η ιστορία της συγκεκριμένης γυναίκας είναι μια από τις χιλιάδες που καταγράφονται στην χώρα μας. Μάλιστα είναι τόσο ίδιες οι μαρτυρίες που αποτυπώνουν και την δειλία του ίδιου του θύτη. ''Θα είχα και εγώ την ίδια τύχη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της στην Νέα Αλικαρνασσό αν δεν έφευγα από το σπίτι'' υπογράμμισε χαρακτηριστικά στην διάρκεια της συνέντευξης στέλνοντας μήνυμα στις γυναίκες αλλά και σε άντρες όταν βιώνουν την κακοποίηση να λύνουν την σιωπή τους και να μιλούν.

''Για μένα οι άνθρωποι στον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών είναι οι άγγελοι'' τονίζει για να πει στο τέλος της συνέντευξης ότι μετά από όλον αυτόν τον εφιάλτης δεν φοβάται τίποτα μιας και κατάφερε να πάρει την ζωή της «στα χέρια» της έστω και με καθυστέρηση 30 ετών.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Ώρα Αιχμής":

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ