ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

The Voice: Η ροκ Κρητικιά Άννα Μανωλαράκη εντυπωσίασε τους κριτές

0

Η Άννα Μανωλαράκη, που είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος Karma, ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και έδωσε τον καλύτερό της εαυτό!

Το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει ήταν το With or without you των U2 και οι τέσσερις κριτές πείστηκαν από την ερμηνεία της και πάτησαν το κουμπί.

Και όχι μόνο την ήθελαν στην ομάδα τους, όταν τους είπε ποια είναι και τι έχει κάνει στη μουσική σκηνή έμειναν άφωνοι!

Τους ενημέρωσε για το ποια είναι και ανέφερε ότι το συγκρότημά της έχει ήδη τρεις δισκογραφικές δουλειές από το 2009 ,έχει συνεργαστεί με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου ,έχει χρησιμοποιήσει αποσπάσματα της Ασκητικής του Νίκου Καζαντζάκη συμμετέχοντας ο γνωστός λυράρης Γιώργος Σκορδαλός!

Και οι τέσσερις κριτές του Voice τα έχασαν, σάστισαν! Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης που είχε δίπλα του το κινητό, του έπεσε από τα χέρια!

Η ιδιαίτερη και υπέροχη χροιά τους κέρδισε και τους τέσσερις coaches.

Μάλιστα, αστειεύτηκε με τον Πάνο Μουζουράκη, λέγοντας του ότι ο ανιψιός της τής είπε να μην πάει μαζί του επειδή βάζει τα πόδια του στο κουμπί.

Τότε ο Σάκης θέλοντας να επεκτείνει το αστείο πήγε δίπλα στον συνάδελφό του και έβαλαν μαζί τα πόδια τους στο buzzer.

Το ίδιο έκανε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ η Έλενα Παπαρίζου είπε ότι δεν πρόκειται να το κάνει, προκειμένου να την πείσει να πάει στην ομάδα της, την οποία και επέλεξε!

Δείτε το βίντεο!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ