ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Η Ντόρα Μπακογιάννη μαγείρεψε και έκανε το τραπέζι σε Παπανδρέου - Κατρούγκαλο

0

Ακούγεται παράξενο, αλλά είναι πραγματικό το γεγονός ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε το τραπέζι στον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και σε άλλους πολιτικούς με τους οποίους ανήκει σε άλλη ιδεολογική «τάξη».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Espresso, η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας παρέθεσε δείπνο την περασμένη Τρίτη τόσο στον πρώην πρωθυπουργό επί κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ όσο και στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κατρούγκαλο.

Αυτό δεν έγινε σε μία προσπάθεια «συμφιλίωσης», αλλά γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να κάνει το τραπέζι στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης όπου η ίδια είναι επικεφαλής. Και αυτό με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης στις αρχές Οκτωβρίου.

Έτσι, λοιπόν, στο ίδιο τραπέζι έκατσαν Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης (εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης), Θόδωρος Ρουσόπουλος και Φωτεινή Πιπιλή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το μενού περιελάμβανε γιουβέτσι και μελιτζάνες, μαγειρεμένα από την ίδια τη Ντόρα Μπακογιάννη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ