ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Συμφωνία Creta Farms-τραπεζών για ενδιάμεση χρηματοδότηση

0

Τα τραπεζικά ιδρύματα θα προχωρήσουν στην ενδιάμεση χρηματοδότηση, ώστε η διαδικασία εύρεσης επενδυτή να ολοκληρωθεί με την αλλαντοβιομηχανία σε λειτουργία.

«Λευκός καπνός» βγήκε μετά από συνάντηση εκπροσώπων των πιστωτικών ιδρυμάτων με τον πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο αλλά και μεγαλομέτοχο της Creta FarmΚΡΕΤΑ 0,00% Μάνο Δομαζάκι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά το ραντεβού τα τραπεζικά ιδρύματα, αφού προηγηθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις των συμβουλίων τους, τις αμέσως επόμενες μέρες, θα προχωρήσουν στην ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας ώστε η διαδικασία ευρέσεως νέου επενδυτή να ολοκληρωθεί με την αλλαντοβιομηχανία εν λειτουργία.

Παράλληλα, ο Μάνος Δομαζάκις θα προχωρήσει σε ενεχυρίαση των μετοχών του (προϋπόθεση που έθεταν μετ' επιτάσεως οι τράπεζες για να ανοίξουν την κάνουλα της χρηματοδότησης), αλλά και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ως επικεφαλής της διοίκησης, προκειμένου να εισέλθει ο νέος επενδυτής χωρίς καθυστερήσεις.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να αποτελέσει το τέλος στο σήριαλ της συνέχισης ή μη της παραγωγικής λειτουργίας της Creta FarmΚΡΕΤΑ 0,00%, με κερδισμένους εργαζόμενους, προμηθευτές, μικρομετόχους αλλά και την ίδια την εταιρεία, σχολιάζουν πηγές με γνώση των εξελίξεων.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ