ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ξύπνησε ο 34χρονος από το φρικτό τροχαίο στην Αγία Πελαγία!

0

Δάκρυα χαράς φέρνουν τα νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του 34χρονου οδηγού μηχανής που πριν λίγες ημέρες ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Κι αυτό γιατί η πορεία της υγείας τους εξελίσσεται κάτι παραπάνω από θετικά.

Από την ημέρα του τροχαίου δυστυχήματος, ο 34χρονος οδηγός της μηχανής νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου όπου είχε μεταφερθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ανέστη Κιούλπαλη που μίλησε σήμερα το πρωί στο ekriti.gr ο 34χρονος έχει αποσωληνωθεί και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον.

«Ο 34χρονος κουνάει χέρια και πόδια, αναπνέει μόνος του και έχει πλήρη συναίσθηση» αναφέρει ο κ. Κιούλπαλης και συμπληρώνει ότι "το χειρουργείο που έκανε τις προηγούμενες ημέρες πήγε καλά ενώ χθες χειρουργήθηκε και στο ισχίο του". Σύμφωνα με τον ίδιο, απομένει μία χειρουργική επέμβαση στα άνω άκρα.

Ο 34χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος του και η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη. Με την εμπειρία όμως των γιατρών αλλά και τη σκέψη όλων δίπλα του, ο 34χρονος στέλνει μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ