ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Πέταξαν τα νεογέννητα κουταβάκια σε κάδο απορριμμάτων!

0

Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται δύο νεογέννητα κουταβάκια που κάποιος τα πέταξε σε κάδο σκουπιδιών.

Σύμφωνα με το "Δια-SOS-τε τη Μεσαρά", τα κουταβάκια προστατεύονται προς το παρόν από τη σκιά του κάδου ωστόσο βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο καθώς φαίνονται πεινασμένα και ταλαιπωρημένα.

Αν θέλει κάποιος να τα υιοθετήσει τα κουταβάκια βρίσκονται κάτω από το μοναδικό κάδο που υπάρχει στο δρόμο του αναδασμού στα Καπαριανά.

Ο κάδος είναι 100 μέτρα περίπου μετά το συνεργείο της περιοχής.

Αν δεν υπάρξει άμεσο ενδιαφέρον τα κουταβάκια θα βρίσκονται για λίγο σε χώρο που θα διαθέσει προσωρινά το "Δια-sos-τε".

Μόλις τωρα: Νεογέννητα κουταβάκια σε αμεσο κίνδυνο!! Τα πέταξαν άγνωστοι σε κάδο σκουπιδιών!! Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται δύο νεογέννητα πανέμορφα κουταβάκια που κάποιος απάνθρωπος θέλοντας να τα ξεφορτωθεί πέταξε σε κάδο σκουπιδιών. Τα κουταβάκια προστατεύονται προς το παρόν από τη σκιά του κάδου ωστόσο βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο καθώς φαίνονται πεινασμένα και ταλαιπωρημένα. Αν θέλει κάποιος να τα υιοθετήσει τα κουταβάκια βρίσκονται κάτω από το μοναδικό κάδο που υπάρχει στο δρόμο του αναδασμού που περνά έξω από το συνεργείο Φραγκιαδάκη Νίκο στα Καπαριανά. Ο κάδος είναι 100 μέτρα περίπου μετά το συνεργείο δεξιά όπως πάμε για τις Μοίρες. Αν δεν υπάρξει άμεσο ενδιαφέρον τα κουταβάκια θα βρίσκονται το βράδυ σε χώρο που θα διαθέσει προσωρινά το Δια-sos-τε. Παρακαλώ πολύ αν υπάρχει κάποια φιλόζωϊκή ή φιλόζωος ας τρέξει άμεσα στο σημείο στελνοντας παράλληλα μήνυμα.

Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Samstag, 20. Juli 2019
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ