ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Κατασκευάζονται 150 υπερπολυτελείς κατοικίες για Κινέζους

0

Η Κρήτη κατασκευάζει υπερπολυτελείς κατοικίες και ετοιμάζεται να υποδεχθεί Κινέζους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Cretalive 150 υπερπολυτελείς κατοικίες στο Ηράκλειο έχει αναλάβει και κατασκευάζει μία μεγάλη εταιρεία εντός της Κρήτης και αυτές αποτελούν το ισχυρό δέλεαρ για Κινέζους που μπορούν να τα αγοράσουν. Μάλιστα, ήδη 50 εξ’ αυτών έχουν πωληθεί σε Κινέζους που έτσι θα αποκτήσουν την χρυσή βίζα.

Επίσης τα ποιοτικά προϊόντα της Κρήτης, η εξαγωγή των οποίων στην τεράστια αγορά της Κίνας ήταν ένα από τα θέματα συζήτησης στη συνάντηση που είχε χθες ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης με την Πρέσβειρα της Κίνας κα. Zhang Qiyue. Πολύς λόγος έγινε και για τον τουρισμό, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης να… στοχεύει στο 1% των Κινέζων ταξιδιωτών – δηλαδή σε 1.000.000 επισκέπτες!

«Έχουν γίνει πολλά και θετικά βήματα», σχολίασε ο κ. Αρναουτάκης, εννοώντας φυσικά τις επαφές και τους διαύλους επικοινωνίας που υπάρχουν ανάμεσα στην Κρήτη και την Κίνα. Η πρέσβειρα της Κίνας εν συνεχεία υπογράμμισε «Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η Κρήτη έχει έναν πολύ ιδανικό και άξιο Περιφερειάρχη, με πολύ ενθουσιασμό. Καθένας από εμάς θυμάται ότι το 2011, όταν χρειάστηκε να φυγαδεύσουμε τους Κινέζους πολίτες από τη Λιβύη, το κάναμε με τη βοήθεια της Περιφέρειας Κρήτης και του ίδιου προσωπικά του κ. Αρναουτάκη. Προσωπικά κι εγώ και η κυβέρνησή μας, θα συνεχίσουμε και θα ενδυναμώσουμε αυτή τη συνεργασία με την Κρήτη».

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ