ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ένας φιλόδοξος Χανιώτης, ετοιμάζεται να κατακτήσει τις πίστες της Ιταλίας

0

Η συμμετοχή στον αγώνα της Formula G1 Series είναι ένα όνειρο, που ευελπιστούμε όλοι να γίνει πραγματικότητα.

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου, ο Παύλος Βοτζάκης, ένας νέος και φιλόδοξος χανιώτης, βρέθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών με την ομάδα της Fortune motorsports, με σκοπό τη δοκιμή ενός μονοθέσιου Gloria, πριν τον μεγάλο αγώνα της Formula G1 Series, στην Ιταλία.

Οι δοκιμές έγιναν με αφορμή την προετοιμασία για την αγωνιστική σεζόν 2019 και πιο συγκεκριμένα για την συμμετοχή στον θεσμό Formula X Italian series, όπου θα αγωνιστεί με παρόμοιο μονοθέσιο. Ο συγκεκριμένος θεσμός, είναι από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά γεγονότα στην Ιταλία, με πολλές συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Το διήμερο κύλησε ομαλά και η ομάδα έμεινε ευχαριστημένη από την απόδοση του μονοθεσίου, καθώς αποτυπώθηκαν οι αναμενόμενοι χρόνοι και η προσαρμογή με το μονοθέσιο ήταν αρκετά γρήγορη.

Μετά από πολύμηνη δουλειά και προσπάθεια και χάρη στην πολύτιμη βοήθεια από τους υποστηρικτές του, ο Παύλος δηλώνει έτοιμος για το επόμενο βήμα και να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τον τόπο του.

Οι εταιρίες Sfakia Tours Rent a Car και οι σχολές οδηγών Κεκάκη, στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια του χανιώτικου μονοθέσιου. Ωστόσο, για να γίνει εφικτή η συμμετοχή και μέχρι την επίτευξη κάποιας διάκρισης, απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη στήριξη από νέους Χορηγούς που επιθυμούν να συμβάλουν στην φιλόδοξη προσπάθεια. Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να στηρίξουν το ταξίδι του χανιώτικου μονοθέσιου στην Ιταλία, μπορούν να επικοινωνήσουν στο ακόλουθο email: [email protected]

Ο Παύλος Βοτζάκης

Ο Παύλος Βοτζάκης, ξεκίνησα την ενασχόληση του με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από τους αγώνες καρτ, ήδη έχει τρέξει για αρκετά χρόνια σε αγώνες Formula Student στην Ευρώπη αλλά και σε αγώνες αναβάσεων.

Έχει σπουδάσει μηχανολόγος οχημάτων και έχει καταγωγή από την Χώρα Σφακίων όπου και διαμένει.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ