ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 15 Ιανουαρίου

0

Κακοκαιρία κυρίως στα νότια τμήματα της χώρας όπου τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά, περιμένουμε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019. Στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα εκδηλωθούν κατά τόπους χιονοπτώσεις, πυκνότερες στη Θεσσαλία, αλλά πολύ γρήγορα τις πρώτες πρωινές ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη Στερεά και στην Πελοπόννησο αναμένονται βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα παραθαλάσσια, και χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της Στερεάς με χαμηλό υψόμετρο, αλλά μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Νότια Εύβοια.

Στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και ενδεχομένως τοπικές χαλαζοπτώσεις, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Βόρειας Κρήτης με χαμηλό υψόμετρο.

Ο καιρός στην Κρήτη

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα καταιγίδας, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας ενώ τις βραδινές ώρες αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 2 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καιρός με πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 4 έως 6 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, το μεσημέρι αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και έντονες βροχοπτώσεις με πιθανότητα καταιγίδας. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά. Oι άνεμοι θα πνέουν Δ έως ΒΒΔ, εντάσεως από 3 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Τις πρωινές και τις μεσημεριανές ώρες προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων, ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων. Oι άνεμοι θα πνέουν Β έως ΒΒΔ, εντάσεως από 2 έως 5 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ