ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ: Έρχονται αποκαλύψεις για κατάσχεση περιουσιών των Ρωμιών

0

Ο ίδιος ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι οι εχθροί του, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, ήρθαν σε επαφή με Αλβανούς, Σέρβους και Ρώσους δολοφόνους για να τον σκοτώσουν

Το πώς σφετερίστηκε τις περιουσίες των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, δολοφονώντας μέχρι και ανθρώπους ο πανίσχυρος Τούρκος επιχειρηματίας Ντεμιρορέν και κάτοχος των μεγαλύτερων μίντια στην Τουρκία, αναμένεται να αποκαλύψει ο Τούρκος αρχιμαφιόζος, Σεντάτ Πεκέρ, στο νέο βίντεο που θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter.

Ίσως να δώσει φως και στην ανεξιχνίαστη δολοφονία του Γιώργου Παπαδόπουλου στη δεκαετία του ‘60 που είχε τεράστια περιουσία.

Το αφεντικό της μαφίας Σεντάτ Πεκέρ αποκάλυψε την Τετάρτη ότι αναγκάστηκε να αλλάξει την τοποθεσία του, επειδή δέχθηκε επίθεση στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με την οικογένειά του. Τα τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπήρχε και μια αψιμαχία και ο Πεκέρ κατάφερε να δραπετεύσει.

Ο ίδιος ο Πεκέρ ισχυρίζεται ότι οι εχθροί του, ο Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγάρ, ήρθαν σε επαφή με Αλβανούς, Σέρβους και Ρώσους δολοφόνους για να τον σκοτώσουν. Ο αρχιμαφιόζος ανακοίνωσε ότι τα νέα βίντεό του ενδέχεται να καθυστερήσουν επειδή βρίσκεται σε μετακίνηση.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ