ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Αλεξέι Ναβάλνι: Πρώτο μήνυμα από το νοσοκομείο - «Ανέπνευσα χωρίς υποστήριξη»

0

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Ρωσία, Αλεξέι Ναβάλνι, δημοσίευσε το πρώτο του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο όπου και βρίσκεται στο Βερολίνο, μετά τη φερόμενη ως δηλητηρίαση που υπέστη. Εμφανώς καταβεβλημένος και με την οικογένειά του στο πλευρό του, δηλώνει πως μπορεί πλέον και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, εμφανίζεται καθιστός στο κρεβάτι του νοσοκομείου, περιστοιχισμένος από την σύζυγό του και δικούς του ανθρώπους, γράφοντας στη λεζάντα: «Γεια, είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείπετε όλοι. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, αλλά χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου. Πράγματι μόνος μου».

https://www.instagram.com/p/CFJwV0Dly0Z/?utm_source=ig_embed


Η υπόθεση του Ρώσου αντιπολιτευομένου πολιτικού έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις, με τη Γερμανία, που έχει αυτό το διάστημα την προεδρία της Ε.Ε. να απειλεί με κυρώσεις τη Ρωσία, αν δεν δώσει απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη με τον Ναβάλνι. «Τα τελεσίγραφα δεν βοηθούν κανέναν, όμως αν τις επόμενες ημέρες η ρωσική πλευρά δεν δώσει εξηγήσεις για το τι συνέβη, τότε θα αναγκαστούμε να συζητήσουμε μια απάντηση με τους εταίρους μας», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες χαρακτηριστικά ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μαας.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ