ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Ακάρ: "Τις επόμενες μέρες θα έχουμε συνάντηση με τους Έλληνες γείτονές μας"

0

Συνάντηση Ελλάδας-Τουρκίας στην Άγκυρα προανήγγειλε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, από την Αδριανούπολη, όπου βρέθηκε μετά την έκτακη επιθεώρηση των τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στον Έβρο.

"Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε στην Άγκυρα συνάντηση με τους Έλληνες γείτονές μας. Προσπαθούμε μέσα από τέτοιες συναντήσεις να λύνουμε προβλήματα. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση", ανέφερε ο Ακάρ σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας.

Για συνεργασία στα πλαίσια καλής γειτονίας με Ελλαδα και Βουλγαρία έκανε επίσης λόγο ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, σύμφωνα με το euronews.

"Όλες μας οι ενέργειες εδώ στα σύνορά μας με την Ελλάδα και την Βουλγαρία γίνονται πάντα σε καλό και θετικό πλαίσιο συνεργασίας. Οι συνεργασίες και οι συνομιλίες θα συνεχιστούν. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τόσο τα χερσαία όσο και τα θαλάσσια σύνορά μας απ'άκρη σ'άκρη στην Τουρκία. Επομένος υποστηρίζουμε τις δραστηριότητές μας εδώ στο πλαίσιο σχέσεων καλής γειτονίας. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνει αυτό", κατέληξε ο Ακάρα..

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ