ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΟΣΜΟΣ

Τσελίκ προς Ελλάδα και Κύπρο: «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο»

0

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο του κόμματος του Ερντογάν Ομέρ Τσελίκ – «Δεν είδαμε να τηρούν το λόγο τους ούτε η Ελλάδα , ούτε η νότια Κύπρος (Κυπριακή Δημοκρατία)» είπε
Προκλητικούς τόνους χρησιμοποίησε κατά της Ελλάδας και της Κύπρου ο εκπρόσωπος του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Ομέρ Τσελίκ, προειδοποιώντας ότι αν οι δύο χώρες τα βάλουν με τον τουρκικό στόλο «υπερβαίνει το μπόι τους».

Μετά τη συνάντηση της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΚΡ, ο Ομέρ  Τσελίικέκανε μια σύντομη τοποθέτηση, απευθύνοντας, όπως τη χαρακτήρισε «μια απλή προειδοποίηση»: «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Σας ξεπερνάει να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο», τόνισε.

Σύμφωνα με τον Τσελίκ, η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος (έκανε λόγο για «νότια Κύπρο») δεν τηρούν τον λόγο τους.

«Ένας Ελληνοκύπριος υπουργός βγήκε και είπε η Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία.  Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν η τον άλλον. Δυστυχώς οι Ελληνοκύπριοι που μιλούν, αυτοί που είναι Υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας επιλέγονται από τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν τη γλώσσα της πολιτικής και δεν έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν την Τουρκία», επισήμανε.

«Εμείς κινούμαστε στα πλαίσια του Δικαίου και της Δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στη χρήση πραγματικής δύναμης, θέλω να απευθύνω μια απλή προειδοποίηση: Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλακά με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το… μπόι σου», σημείωσε.

protothema.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ