ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ το τρίτο 10ήμερο Φεβρουαρίου αποφάσισε η Πολ. Γραμματεία -Κασσελάκης: «Κρατάμε τον λόγο μας»

0

Τον οδικό χάρτη για το συνέδριο του Φεβρουαρίου συζήτησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε το απόγευμα της Πέμπτης (7/12), ενόψει της Κεντρικής Επιτροπής του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου.

«Κρατάμε τον λόγο μας», ανέφερε -σύμφωνα με πληροφορίες από κομματικές πηγές- στην εισήγησή του ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του επόμενου Φεβρουαρίου, «το οποίο θα είναι συνέδριο ανασυγκρότησης και επανεκκίνησης και συσπείρωσης».

Το συνέδριο «θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των συντονιστικών οργάνων των Οργανώσεων Μελών καθώς και των Νομαρχιακών Επιτροπών, όπως και εκλογές συνέδρων.

Στις εκλογές θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα 40.000 νέα μέλη του κόμματος.

Οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας «ήταν σε πολύ καλό κλίμα». Άρχισε στις 4 το απόγευμα και ο πρόεδρος του κόμματος είχε βάλει όριο μέχρι τις 7:00. Ο κ. Κασσελάκης έφθασε στις 4 ακριβώς μαζί με το μέλος της ΠΓ, Νίκο Παππά, με τη συνεδρίαση να ολοκληρώνεται πριν παρέλθει το τρίωρο.

iefimerida.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ