ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Σενάρια εκλογών μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

0

Σοβαρά φέρεται να εξετάζει ο πρωθυπουργός, τις εισηγήσεις των συνεργατών του για εκλογές, αμέσως μετά τις «μπάνια του λαού», με βασικό σκεπτικό ότι έρχεται ένας δύσκολος χειμώνας, λόγω της ενεργειακής κρίσης αλλά και της ακρίβειας που δεν τελειώνει.

Κι ενώ από τη μία πλευρά είναι αντιληπτό ότι ο χειμώνας θα «σημαδευτεί» από την ενεργειακή καταιγίδα, από την άλλη αναμένεται ένα πολύ καλό καλοκαίρι τουριστικά, το οποίο θα διαμορφώσει θετικό  οικονομικό κλίμα, αλλά και καλές συνθήκες για την εκλογική μάχη.

Συγχρόνως, όσοι θεωρούν θετικό το σενάριο για εκλογές το φθινόπωρο, «ποντάρουν» και στο θετικό αποτύπωμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Αμερική, αλλά και στη βελτίωση του πολιτικού κλίματος μετά τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη στήριξη των καταναλωτών απέναντι στις αυξήσεις του ρεύματος.

Πάντως, αν τελικά η κυβέρνηση προκηρύξει εκλογές το φθινόπωρο, άμεσα θα επηρεαστούν και οι δημοτικές, αφού πλέον οι βουλευτές δεν θα κρατήσουν στάση ουδετερότητας και θα μπορούν να δώσουν χρίσματα στις επιλογές τους…

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ