ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη: Την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν γυμνάσια, λύκεια - Σε 3 εβδομάδες η εστίαση

0

Την εκτίμηση πως τα γυμνάσια και τα λύκεια μπορούν να λειτουργήσουν ξανά από την ερχόμενη εβδομάδα, εξέφρασε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, η κυρία Παγώνη δήλωσε πως «την άλλη εβδομάδα, με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, θα πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία». Παράλληλα, η κυρία Παγώνη σημείωσε πως θα έπρεπε να ανοίξουν πρώτα τα σχολεία κι έπειτα η οικονομία, με καταστήματα και κομμωτήρια.

Την ίδια ώρα, σε άλλη τηλεοπτική της συνέντευξη σήμερα, η κυρία Παγώνη επανέλαβε την άποψή της πως θα πρέπει να ανοίξουν τα γυμνάσια και λύκεια την επόμενη εβδομάδα, «με τεστ σε καθηγητές και παιδιά», σημειώνοντας πως οι μέχρι τώρα δείκτες επιτρέπουν ένα τέτοιο άνοιγμα. Έπειτα, αναφέρθηκε στις μετακινήσεις εκτός νομού, δηλώνοντας πως «πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία πρώτα και μαζί με το σχολεία να ανοίξουν και οι μετακινήσεις από νομό σε νομό γιατί θα υπάρχει θέμα στις μετακινήσεις».

Τέλος αναφέρθηκε και στην επαναλειτουργία της εστίασης, για την οποία είπε πως μπορεί να ανοίξει σε 3 βδομάδες, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου, κάνοντας λόγο ειδικά για τα εστιατόρια και τα καφέ ενώ εξέφρασε ενδοιασμούς για τα μπαρ, εξαιτίας της δυνατότητας να υπάρχουν όρθιοι στον χώρο.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ