ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Γεωργιάδης: Προτεραιότητα τα εποχικά καταστήματα - Πολλά σενάρια στα χέρια μου

0

Ό υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο Open και δήλωσε πως πρέπει να ελεγχθεί η πανδημία του κορονοϊού για να ανοίξει η οικονομία, ενώ μίλησε για το πώς θα είναι τα Χριστούγεννα, το εμβόλιο και τα σενάρια για την επιστροφή στην κανονικότητα. «Το ερώτημα είναι αν τηρούνται τα μέτρα από όλους. Θα επεκτείνεται το lockdown για όσο χρειαστεί. Την άλλη εβδομάδα θα δούμε πως πάει η πανδημία. Η χθεσινή μέρα άφησε κάποια περιθώρια αισιοδοξίας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι θα έχουν προτεραιότητα τα εποχικά καταστήματα. «Έχει δρόμο ακόμη ακόμα κι αν έχουμε το εμβόλιο. Έχω δεκάδες διαφορετικά σενάρια τι και πώς θα ανοίξει. Θα εξαρτηθεί τι θα μας πουν οι γιατροί και τότε θα επιλέξουμε σενάριο από αυτά που έχουμε φτιάξει. Αλλά όλα θα αποφασιστούν με άξονα την πανδημία. Δεν έχει νόημα να συζητάμε για σενάρια. Την φετινή ύφεση δεν την ξέρει κανείς, δεν μπορεί να προβλεφθεί. Ό,τι προβλέψεις είχαμε, τέλος. Θα είναι πολύ μεγάλη, δεν την ξέρουμε ακόμη» σημείωσε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γρηγόρης Σαραφιανός μίλησαν και για τις επιτάξεις κλινικών. Ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε πως δεν άργησαν να γίνουν επιτάξεις και ο πρόεδρος ιδιωτικών κλινικών ανέφερε πως πριν 10 ημέρες συζητήθηκε πρώτη φορά η βοήθεια από τις ιδιωτικές κλινικές.

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ