ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Πληροφορίες ότι οι Αρχές έχουν καταγεγραμμένη τη φωνή της δράστιδος -Από τηλεφώνημα σε εταιρεία ταξί

0

Νέα στοιχεία σχετικά με την πορεία των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της δράστιδος της επίθεσης με βιτριόλι σε 34χρονη, στην Καλλιθέα, φέρονται να έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Ειδικότερα, ένα τηλεφώνημα φέρεται να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών, το οποίο για κάποιο λόγο οι αστυνομικοί το συνδέουν με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρία ταξί από καρτοτηλέφωνο και έχει καταγραφεί, και έτσι η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την κλήση αυτή, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας, ενώ σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρίες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.

Βάσει της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται πως η δράστις πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της.

iefimerida.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ