ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Άρση μέτρων: Στις 15 Ιουνίου ανοίγουν τα γυμναστήρια, στις 6 Ιουνίου η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους

0

Στις 15 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν τα γυμναστήρια, ενώ από την 1η Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι συναυλίες, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο υφυπουργός προχώρησε στις ανακοινώσεις για την επανέναρξη των οικονομικών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων, που ελήφθησαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού.

Από τις 6 Ιουνίου θα μπορούν να λειτουργούν τα καταστήματα εστίασης σε εσωτερικούς χώρους, τα εστιατόρια των ξενοδοχείων, τα κυλικεία, η παροχή γευμάτων και ποτών σε υπαίθριες εκδηλώσεις, τα αναψυκτήρια και υποστηρικτικές για τις τέχνες του θεάματος δραστηριότητες.

Την Δευτέρα 8 Ιουνίου, επανεκκινούν οι δραστηριότητες των χορευτικών κέντρων, καταστήματα πώλησης ποτών με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η νέα ημερομηνία για το άνοιγμα των γυμναστηρίων είναι 15 Ιουνίου αντί για 29, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί,  ενώ για την 1η Ιουλίου προγραμματίστηκε η επανέναρξη των συναυλιών.


Oι κατασκηνώσεις για τα παιδιά θα επαναλειτουργήσουν στις 29 Ιουνίου.

news247.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ