ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Μόσιαλος για εκκλησίες: Μην παίρνετε αψήφιστα τις οδηγίες των επιστημόνων

0

 «Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας», έγραψε ο κ. Μόσιαλος

Με αφορμή το γεγονός ότι 107 άνθρωποι που έδωσαν το «παρών» σε λειτουργίες εκκλησιών στην Φρανκφούρτη μολύνθηκαν από τον κορονοϊό, ο Ηλίας Μόσιαλος έκρουσε για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου «σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα» από τον κορονοϊό. Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για τον νέο κορονοϊό, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στον ρόλο των εκκλησιών για την εξάπλωση της πανδημίας και σε όσους παίρνουν αψήφιστα τις εκκλήσεις των επιστημόνων για αποφυγή του συνωστισμού. Ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics με σχετική ανάρτηση στο facebook καυτηρίασε τον συγχρωτισμό των ανθρώπων αυτών που αποδείχθηκε -εκ του αποτελέσματος- καταστροφικός. Ο κ. Μόσιαλος, με αφορμή το γεγονός ότι 107 άνθρωποι μολύνθηκαν από τον κορονοϊό σε λειτουργίες στη Φρανκφούρτη, αλλά και ότι βρίσκεται στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας, θέλησε να προειδοποιήσει όλους όσους δεν πίστευαν την επικινδυνότητα του ιού ή συνεχίζουν να μην πιστεύουν.

«Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω από την ανάρτηση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Η απάντηση στο ερώτημα πώς μολύνθηκαν 107 και πλέον άτομα σε λειτουργία Βαπτιστών στη Φρανκφούρτη ενώ τηρήθηκαν, όπως αρχικά ισχυρίστηκαν όλα τα μέτρα: κατά τη διάρκεια της λειτουργίας οι πιστοί τραγούδησαν και δεν φορούσαν μάσκες. Στην εντατική ο επικεφαλής της κοινότητας».

Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι δεν υπήρξε ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Εύχομαι ολόψυχα να ξεπεράσει το πρόβλημα ο επικεφαλής της κοινότητας.

Gepostet von Ηλίας Μόσιαλος am Dienstag, 26. Mai 2020

ethnos.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ