ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Ρέθυμνο Αξίζεις: «Γυναίκα σημαίνει δύναμη, οργάνωση και εξέλιξη»

0

Ο ρόλος της γυναίκας στην τοπική αυτοδιοίκηση και η συμβολή της στη διαμόρφωση της σύγχρονης κοινωνίας ήταν το θέμα της ανοικτής συζήτησης που διοργάνωσε η παράταξη του Θοδωρή Νίνου

Μια ανοικτή συζήτηση – open coffee πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον πέμπτο όροφο του Ξενοδοχείου Menta  στο Ρέθυμνο με πρωτοβουλία των γυναικών του δημοτικού συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις».

Με θέα το κρητικό πέλαγος οι Ρεθεμνιώτισσες συμμετείχαν σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αναφορικά με το ρόλο της γυναίκας στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη συμβολή του γυναικείου φύλου στην διαμόρφωση της σύγχρονης κοινωνίας.

Τον συντονισμό της συζήτησης είχαν η αρχαιολόγος Ειρήνη Γραβριλάκη, και η StartUpper Χριστίνα Τριποδιανάκη, οι οποίες αντάλλαξαν απόψεις με γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα,  εστιάζοντας στις δυνατότητες της σύγχρονης γυναίκας και την αναγκαιότητα ισχυρής παρουσίας του γυναικείου φύλου στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε  ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Ρεθύμνου και επικεφαλής της παράταξης «Ρέθυμνο Αξίζεις», Θοδωρής Νίνος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ