ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θωμάς Κρεβετζάκης επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη Μαίρη Λιονή

0

Την Τετάρτη 08 Μαίου 2019, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Οι πολίτες μπροστά-ένας Δήμος για όλους» Θωμάς Κρεβετζάκης, επισκέφθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κα Μαρία Λιονή, συνοδευόμενο από τον Κωστή Λαγουβάρδο, Διευθυντή Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού και την κα Β. Κοτρώνη, Διευθύντρια Ερευνών στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Στη συνάντηση συζητήθηκε διεξοδικά η πρόταση του συνδυασμού για την δημιουργία ενός Ολοκληρωμένου Συστήματος Προειδοποίησης Έντονων Καιρικών Φαινομένων το οποίο θα καλύπτει το σύνολο της ΠΕ Ρεθύμνης. Όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συμφώνησαν ότι η λειτουργία ενός τέτοιους συστήματος είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία για την ΠΕ, ειδικότερα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του τελευταίου Φεβρουαρίου. Ταυτόχρονα καταδείχθηκε η χρησιμότητα των μετρητικών διατάξεων του Συστήματος για την υποστήριξη πλήθους άλλων δραστηριοτήτων στην ΠΕ Ρεθύμνης, όπως η γεωργία, ο τουρισμός, οι κατασκευές κλπ. Περισσότερα στοιχεία για το προτεινόμενο έργο θα δοθούν την Παρασκευή 10 Μαίου στις επτάμιση το απόγευμα (κτήριο ΕΟΜΜΕΧ) στη σχετική Θεματική Εκδήλωση του που οργανώνει ο συνδυασμός «Οι πολίτες μπροστά-ένας Δήμος για όλους»

Τέλος συζητήθηκε και η υλοποίηση του Μουσείου για τον Καιρό και το Κλίμα στο Δίδυμο Κτήριο της Φορτέτσας, έργο το οποίο ο συνδυασμός «Οι πολίτες μπροστά-ένας Δήμος για όλους» υποστηρίζει θερμά, ως έναν ακόμα πόλο πολιτισμού και επιστήμης στην Πόλη μας.

Στο τέλος της συνάντησης όλα τα μέλη συμφώνησαν στην ακόμα στενότερη συνεργασία μετά την εκλογική διαδικασία του Μαίου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ