ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΕΛΛΑΔΑ

Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα

0

Την πρόθεσή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα γνωστοποίησε στο Σταύρο Θεοδωράκη ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Με τον τρόπο αυτό, απάντησε στο "τελεσίγραφο" που είχε δώσει ο επικεφαλής του Ποταμιού, εμμένοντας στη θέση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης θα ανακοινώσει το πρωί της Τρίτης τη διαγραφή Δανέλλη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος.

Όπως είχε αποκαλύψει από το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Σκουρής στον News 24/7 στους 88,6 υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Σπύρο Δανέλλη κατά την οποία ο επικεφαλής του Ποταμιού, ζήτησε από τον βουλευτή του να του απαντήσει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας και να του ανακοινώσει την τελική του απόφαση για τη ψήφο εμπιστοσύνης. Για το αν εμμένει δηλαδή στο "ναι". Ο Σταύρος Θεοδωράκης του υπενθύμισε τη θέση του Ποταμιού, η οποία είναι "όχι" στη ψήφο εμπιστοσύνης.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Ποταμιού, δεν αλλάζει η απόφαση της ΚΟ για τη θέση του κόμματος για τη συμφωνία των Πρεσπών, δηλαδή ο κάθε βουλευτής θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο Βασίλης Σκουρής, ο Σταύρος Θεοδωράκης μετέφερε την απόφαση της πλειοψηφίας του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος, λέγοντας πως αν εμμείνει ο κ. Δανέλλης, τότε θα επανεξεταστεί η στάση του κόμματος συνολικά, δηλαδή αν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, τότε το Ποτάμι μπορεί να μην ψηφίσει τη Συμφωνία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ