rethemnos-sprite
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχασε αλλά προκρίθηκε στα πλέι οφ η ΡΕΑ

Η Ρ.Ε.Α. δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις κακές συνθήκες του παιχνιδιού, με τον ισχυρό άνεμο και τον κακό αγωνιστικό χώρο να εμποδίζουν στο μέγιστο κάθε προσπάθεια. Ως αποτέλεσμα ήταν να ηττηθεί με 1-0 από τον Λεοντικό Κηφισιάς, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Women’s Football League αλλά παρόλα αυτά η ισοπαλία στον αγώνα με 3-3 της Ολυμπιάδας Υμηττού κόντρα στον Οδυσσέα Μοσχάτου, έδωσε στην Ρεθυμνιώτη ομάδα την πρόκριση στα play off.

 Το γκολ των γηπεδούχων στο 28ο λεπτό, από τη Νιαυβραδάκη, ήταν εκείνο που καθόρισε την αναμέτρηση. Οι παίκτριες της ΡΕΑ δεν κατάφεραν να απαντήσουν αλλά αυτό έχει μικρή σημασία και τώρα η ερχόμενη αναμέτρηση με τον Οδυσσέα Μοσχάτου θα είναι μια γιορτή για το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ:

21’ Ο Λεοντικός εκτέλεσε το κόρνερ, με την μπάλα να βρίσκει την έξω μεριά του δοκαριού και να καταλήγει άουτ.

25’ Η Δαφέρμου έβγαλε απίθανη μπαλιά στην Μπράμε, η οποία μέσα στην περιοχή καθυστέρησε να σουτάρει, με αποτέλεσμα να προλάβει να βάλει την κόντρα η αντίπαλη αμυντικός.

28’ Η Νιαυβραδάκη εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της Ρεθυμνιώτικης άμυνας, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, με ασίστ της Τζουτζουράκη.

30’ Η Μανωλίτση δεν κατάφερε να πιάσει το γυριστό σουτ μέσα στην μικρή περιοχή, με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

44’ Η Μαρκουτσά, έπειτα από ατομική προσπάθεια, επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

45’ Η Μπετανκούρ κάνει τη σέντρα-σουτ από αριστερά, αλλά δεν βρέθηκε καμία συμπαίκτρια της για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

65’ Η Μαρκουτσά σέντραρε από δεξιά, με την Μπετανκούρ να πιάνει μόνη της την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα πάνω στην Δημητροπούλου.

68’ Σουτ της Μπετανκούρ, η Δημητροπούλου μπλόκαρε δύσκολα.

70’ Σουτ της Κοτσάκι μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να καταλήγει κόρνερ. 

77’ Η Δαφέρμου εκτέλεσε το φάουλ, με την Δημητροπούλου να μπλοκάρει.

89’ Η Κιαχίδου επιχείρησε τη σέντρα σουτ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

90’+ Η Μαρκουτσά έκανε το σουτ από μακριά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

90’+ Η Κουτρή σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την Δημητροπούλου να μπλοκάρει.

Λεοντικός (Θ. Ζυγούρης): Δημητροπούλου, Παπαϊωάννου, Γκούφα, Γιαννούτσου, Πετροπούλου, Μαραγκουδάκη, Τζουτζουράκη, Ντάτης, Θεοδωράκη, Νιαυβραδάκη (85’ Καρατζινού), Παθιακάκη (71’ Κατσούλη).

ΡΕΑ (Ν. Κυριακόπουλος – Α. Πλατής): Κούντου, Κοτσάκι, Σμιλίκοβιτς, Βορριά (54’ Κιαχίδου), Δαφέρμου, Μπετανκούρ, Μαρκουτσά, Μανωλίτση (89’ Κελαϊδή), Κουτρή, Εράσο, Μπράμε.