rethemnos-sprite
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άνετα την Ε.Α.Π. ο Αστέρας Ρεθύμνου στην Σοχώρα

Ρότζεν, Βελονάκης, Στεφανάκης (αυτογκόλ) και Χατζηάδης τα γκολ της αναμέτρησης ενώ πριν την έναρξη του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Στέλιου Νικολακάκη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: 

15’ σέντρα του Αντωνόπουλου, κεφαλιά του Μαραθιανού θα μπλοκάρει ο Τριποδιανός.

19’ ο Βελονάκης στρώνει στον Απ. Κλειδή, το σουτ του οποίου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

25’ ο Αντωνόπουλος θα βγάλει την σέντρα από αριστερά, ο Βελονάκης θα στρώσει στον Ρότζεν και αυτός αφού θα αποφύγει ένα αντίπαλο με πλασέ θα ανοίξει το σκορ, 1-0.

40’ καλό σουτ του Ρότζεν θα διώξει σε κόρνερ ο Τριποδιανός.

54’ ο Άννι θα τροφοδοτήσει τον Χατζηκωνσταντίνου και αυτός αφού απέφυγε όμορφα τον Γ. Τζαγκκαράκη με υποδειγματικό πλασέ θα πετύχει το 2-0.

78’ ο Άννι με βαθιά μπαλιά προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Χατζηάδη, αλλά ο Ευτ. Στεφανάκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα «κρέμασε» άθελα του τον Τριποδιανό, για το 3-0.

79’ καλό σουτ του Τσακάλι η μπάλα θα φύγει άουτ.

80’ σέντρα του Λαδιανού, ο Κόκκαλης σκοράρει με κεφαλιά, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ.

89’ ο Ρότζεν εκτελεί όμορφα φάουλ, ο Τριποδιανός διώχνει εντυπωσιακά, αλλά η μπάλα προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι και στρώνεται στον Χατζηάδη ο οποίος από κοντά με κεφαλιά διαμορφώνει το τελικό 4-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλυβιανάκης, Ι. Φραγκιαδάκης, Ψωφάκης.

ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Ασπρομάτης): Α. Παπαδάκης, Χατζηκωνσταντίνου, Απ. Κλειδής, Ρότζεν, Ι. Μελαδάκης, Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Άννι (80’ Εμ. Τζαγκαράκης), Γερωνυμάκης (80’ Λ. Μιχαηλίδης), Γ. Βελονάκης (69’ Χατζηάδης), Χατζηπαράσχος (72’ Κούρο).

Ε.Α.Π. (Φίλιππος Μουρτζανός): Τριποδιανός, Πολύχρονος (80’ Σαρινάκης), Φ. Ιμπραχίμι (46’ Αντ. Λαδιανός), Ευτ. Στεφανάκης, Ρ. Αποστολάκης, Ελ. Σπυριδάκης (53’ Τσακάλι), Κόκκαλης, Μαυρής (53’ Μέλι), Γ. Τζαγκαράκης, Ιλ. Τσαπόκου (63’ Γεωργιουδάκης), Π. Ποθουλάκης.