rethemnos-sprite
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χονδρογιάννης« Ήμουν έτοιμος να συνεχίσω στο εξωτερικό αλλά προέκυψαν οι Μέλαμπες»

Πως σχολιάζεις την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί  με το Lock Down:

«Τα συναισθήματα είναι μικτά για όλο αυτό που έχει συμβεί στην χώρας μας. Εύχομαι να περάσει γρήγορα και υγεία σε όλο το κόσμο».

Θεωρείς ότι οι αγώνες θα πρέπει να συνεχιστούν:

«Η άποψη μου είναι πως Ναι πρέπει να συνεχιστούν όλοι οι αγώνες σε όλη την Ελλάδα κανονικά αρκεί να περνούμε τα μέτρα που μας έχουν εφαρμόσει…είναι άδικο για εμάς τους αθλητές διότι κάνουμε έναν αγώνα στο διάστημα προετοιμασίας και την ώρα που ήμαστε έτοιμοι μας κόβουνε…αυτό για έναν αθλητή είναι πολύ καλό».

 Έχεις αγωνιστεί σε πολλές κατηγορίες, ποια θεωρείς ότι είναι η πιο δύσκολη και γιατί:

«Η κάθε μια κατηγορία έχει την δικιά της δυσκολία …όσο ποιο ψηλά παίζεις ποδόσφαιρο τόσο ποιο δύσκολες και ανταγωνιστικές είναι οι προπονήσεις και αυτά που ζητάει ένας προπονητής»….

Φέτος θα αγωνίζεσαι στις Μέλαμπες, μίλησε μας για αυτή σου την απόφαση και για το τι σε έκανε να πας εκεί:  

«Η απόφαση μου για να πάω στις Μέλαμπες ήταν πολύ ξαφνικό να πω την αλήθεια για εμένα διότι ετοιμαζόμουν να φύγω για εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους και ταυτόχρονα  να συνεχίσω το ποδόσφαιρο εκεί …Με πλησίασε το σωματείο από τις Μέλαμπες εκείνη την στιγμή βρέθηκε και δουλειά στο Ρέθυμνο έμαθα τα καλύτερα λόγια τα βρήκαμε στην συμφωνία μας και τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ όμορφα» …

Σε τι επίπεδο θεωρείς ότι βρίσκεται το πρωτάθλημα της ΕΠΣΡ:

«Το ποδοσφαιρικό επίπεδο και πρωτάθλημα είναι πολύ χαμηλό εδώ στο Ρέθυμνο …Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να φτιάξουν κάτι όμορφο και καλό αλλά υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που το κάνουν δύσκολο…έχει χαθεί η ποδοσφαιρική παιδία πλέον τα παιδιά δεν έχουν όρεξη για αθλητισμό πάρα μόνο ασχολούνται με το ίντερνετ και με καφετέριες έχει χαθεί το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό»… 

Στην αρχή της σεζόν βρισκόσουν στον Άρη αλλά αποχώρησες, θα μας πεις δύο λόγια για το τι έγινε:

«Στην αρχή Ναι ξεκίνησα στον Άρη Ρεθύμνου δεν τα βρήκαμε όμως έκλεισε ένας κύκλος όμορφα και άνοιξε ένας άλλος κύκλος με τις Μέλαμπες».

Γενικά θεωρείς ότι το επίπεδο παραγόντων είναι υψηλό η χαμηλό στο Ρέθυμνο:

«Στο διάστημα 17 μηνών που βρίσκομαι στην Κρήτη είναι πολύ χαμηλό με κάποιες εξαιρέσεις πάντα….αυτά που έχω αντικρίσει και έχω μάθει είναι πρωτόγνωρα για εμένα είναι πολύ πίσω σε πολλά πράγματα».

 Ποια είναι η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα σου και γιατί: 

«Η ποιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου είναι όλες οι στιγμές που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο και θα μου μείνουν αξέχαστες».

Ένα μήνυμα στον κόσμο για τις δύσκολες στιγμές που περνάει: 

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι να κάνουμε υπομονή να μην τα βλέπουμε όλα μαύρα θετική ενέργεια όσο μπορούμε και όσο έχουμε την υγεία μας όλα τα άλλα πάνε και έρχονται».