rethemnos-sprite
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2η θέση για τον Θεμιστοκλή Δακανάλη στον αγώνα Canal Challenge

Άλλη μια σπουδαία διάκριση καταγράφηκε για το Σκοπευτικό Όμιλο Ρεθύμνου  πριν από λίγες μέρες .Ο αθλητής και πρόεδρος του συλλόγου Θεμιστοκλής Δακανάλης στον αγώνα πρακτικής σκοποβολής IPSC level 3 με την ονομασία Canal Challenge  που διεξήχθη στην Κόρινθο από 19 -21 Απριλίου κατάφερε να διακριθεί κατακτώντας την 2η θέση στο πιστόλι κατηγορίας classic έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση. Η επιτυχία αυτή απόκτα ακόμα μεγαλύτερη διάσταση αφού εκτός από τους διακεκριμένους Έλληνες σκοπευτές που συμμετείχαν ο αγώνας είχε και 34  διεθνής συμμετοχές από 12 χώρες μεταξύ των οποίων προερχόμενοι από κράτη με παράδοση στο αγώνισμα όπως η Ρωσία , η Τσεχία , η Αυστρία , το Ισραήλ , η Ισπανία κ.α .

Ο αγώνας που θεωρείται από τους σπουδαιότερους και από τους πιο ιστορικούς  του είδους του,  πραγματοποιήθηκε σε 2 ημέρες και 24 απαιτητικά στάδια στο αναβαθμισμένο και υποψήφιο για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος σκοπευτήριο της Κορίνθου . Ο αθλητής του Σκοπευτικού Ομίλου Ρεθύμνου  Θεμιστοκλής Δακανάλης εμφανίστηκε απόλυτα προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος καταφέρνοντας όχι μόνο να κατακτήσει την 2η θέση αλλά και υψηλά ποσοστά ( 89,49%). Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που καταφέρνει κάτι τέτοιο αφού θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος αθλητής υπήρξε στο παρελθόν μέλος της Εθνικής Ομάδας πρακτικής σκοποβολής .

Τέλος να αναφέρουμε την ευχάριστη αλλά και συγκινητική στιγμή της απονομή που πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας IPSC Vitaly Kryuchin.